FRUITTEELT- EN VERWERKINGSBEDRIJF VEREECKEN
Openingstijden

Op ons bedrijf hebben wij een boerderijwinkel en een fruitkar waar wij onze producten verkopen.

MaandagZelfbediening aan de fruitkar
DinsdagZelfbediening aan de fruitkar
WoensdagZelfbediening aan de fruitkar
Donderdag9.30 - 17.30u wij eten tussen 12.00 en 13.00 uur
Vrijdag9.30 - 17.30u
Zaterdag9.00 - 12.00u
ZondagZelfbediening aan de fruitkarDe winkel is gesloten vanaf 1 juli t/m 25 augustus.

Vanaf donderdag 26 augustus kunt u weer bij ons in de fruitschuur terecht voor onze nieuwe oogst fruit. Tijdens de periode dat de winkel gesloten is kunt u bij ons terecht voor fruit en appelsap gekoeld uit de koelkast . Deze zal gevuld zijn met diverse vruchten afhankelijk van de oogst. Zoals appels, peren, pruimen ,aardbeien en kersen .

Ook kunt u nog steeds mandjes met streekproducten bestellen en om Zeeuws Appel- Perensap komen. Dit kan alleen na een telefonische afspraak.

Voor meer informatie of een bestelling kunt u ons bellen Tel: 0114-671287 of 06-12623210


Fruitkar

Dagelijks kunt u aan de Fruitkar terecht voor zelfbediening. Deze staat altijd goed gevuld met appelen, peren en appelsap. Afhankelijk van het seizoen en de oogst zijn er aan de Fruitkar meerdere vruchten te verkrijgen. In de zomermaanden kunt u aan de Fruitkar ook terecht voor zomerfruit zoals aardbeien, pruimen, kersen en diverse bessen. Bij warm weer staan de vruchten in de koelkast naast de Fruitkar.

In de fruitkar staat van alle producten een matige hoeveelheid. Indien u een grotere hoeveelheid fruit of sap wil, kunt u langskomen in de boerderijwinkel of ons even bellen voor een afspraak buiten de openingsuren.

Boerderijwinkel

In onze boerderijwinkel hebben wij een ruimer aanbod producten. Afhankelijk van het seizoen kunt u in onze boerderijwinkel terecht voor:  

- Appels, peren en pruimen van eigen teelt

- Diverse andere (citrus) vruchten

- Groenten

- Eieren

- Aardappelen en uien


Ook kunt u bij ons terecht voor mandjes met streekproducten en fruit. In de boerderijwinkel worden mandjes met streekproducten aangeboden uit verschillende prijsklassen. Deze mandjes kunt u direct meenemen. U kunt uw mandje zelf samenstellen door uw wensen tijdig telefonisch door te geven. Fruitmandjes en mandjes met streekproducten kunt u tevens buiten de openingstijden van de winkel op afspraak afhalen. Deze dient u 1 dag vooraf te bestellen.

Contactgegevens

Herman en Magda Vereecken

Provincialeweg 6

4581 RN Vogelwaarde


Telefoonnummer: +31 (0)114-671287