FRUITTEELT- EN VERWERKINGSBEDRIJF VEREECKEN

Op ons bedrijf vinden er jaarlijks verschillende activiteiten plaats. Zo zijn wij jaarlijks een stopplaats tijdens het ambachtelijk weekend (3e week van augustus) en ontvangen we regelmatig groepen voor een rondleiding op ons bedrijf.


Schoolklassen

Leerlingen van alle leeftijden zijn welkom om een kijkje te komen nemen bij ons op het bedrijf. Afhankelijk van de leeftijd van de leerlingen, het seizoen en de activiteiten op het bedrijf stellen we een programma samen. Hierbij bespreken we de teelt van appels en peren, de bewaring en de verwerking van het fruit. Tijdens het bezoek kunnen we de koelcel bekijken, het appelschilmachine demonstreren en in de boomgaard de bomen en vruchten bekijken.


Ambachtelijk weekend

Jaarlijks is ons bedrijf een stopplaats tijdens het ambachtelijk weekend, het derde weekend van augustus. Tijdens dit weekend wordt de schuur omgebouwd en staat deze vol met kraampjes met ambachtelijke bezigheden. Ook kan de teelt van de appels en peren bekeken worden en wordt er uitleg gegeven over de teelt. Dit gebeurt met het treintje dat tijdens het weekend door de boomgaard rijdt. Klik op de pagina 'ambachtelijk weekend 2017' onder het kopje activiteiten voor meer informatie over het ambachtelijk weekend van dit jaar.

Stand

Wij staan graag met een kraampje tijdens evenementen om onze producten te promoten.