FRUITTEELT- EN VERWERKINGSBEDRIJF VEREECKEN

Zeeuws appel- en perensap

In de Zeeuws-Vlaamse boomgaarden groeien de lekkerste appels en peren. Van de beste soorten appelen zoals Elstar, Jonagold en Goudreinetten persen de Zeeuwse fruittelers het smakelijkste en zuiverste Zeeuws Appelsap. Het Zeeuws Perensap wordt gemaakt van hoofdzakelijk Conference peren, daarnaast worden diverse andere rassen gebruikt, afhankelijk van het jaargetijde.

Puur natuurlijk appel- en perensap bestaat uit 100 % appels of peren, die op een unieke manier worden geperst. Zo blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Door de lichte filtering blijven kleine vruchtvleesdeeltjes in het sap achter. Deze deeltjes geven het sap zijn natuur-troebele kleur en de volle smaak van puur natuurlijk sap.


Het Zeeuws sap

- ongezoet

- licht gefilterd

- natuurtroebel

- vrij van toevoegingen


Verpakking

Het sap is verkrijgbaar in;

- glazen statiegeldflessen:  

200 ml en 1 liter

- kartonnen saptaps

5 liter


Telers Zeeuws appel- en perensap

Het Zeeuws Appel- en Perensap heet natuurlijk niet voor niets ZEEUWS. Het fruit voor het sap wordt door telers in Zeeuws- Vlaanderen geteeld. Vanzelfsprekend wordt ook ons eigen fruit verwerkt in het appel- en perensap. Op deze manier hebben we een echt Zeeuws sap en weet iedereen waar het fruit vandaan komt.