Openingstijden

Op ons bedrijf hebben wij een boerderijwinkel en een fruitkar waar wij onze producten verkopen.

Maandag

Zelfbediening aan de fruitkar

Dinsdag

Zelfbediening aan de fruitkar

Woensdag

Zelfbediening aan de fruitkar

Donderdag

9.30 - 17.30u wij eten tussen 12.00 en 13.00 uur

Vrijdag

9.30 - 17.30u, wij eten tussen 12.00 en 13.00 uur

Zaterdag

9.00 - 12.00u

Zondag

Zelfbediening aan de fruitkarFruitkar

Dagelijks kunt u aan de Fruitkar terecht voor zelfbediening. Deze staat altijd goed gevuld met appelen, peren en appelsap. Afhankelijk van het seizoen en de oogst zijn er aan de Fruitkar meerdere vruchten te verkrijgen. In de zomermaanden kunt u aan de Fruitkar ook terecht voor zomerfruit zoals aardbeien, pruimen, kersen en diverse bessen. Bij warm weer staan de vruchten in de koelkast naast de Fruitkar.

In de fruitkar staat van alle producten een matige hoeveelheid. Indien u een grotere hoeveelheid fruit of sap wil, kunt u langskomen in de boerderijwinkel of ons even bellen voor een afspraak buiten de openingsuren.

Boerderijwinkel

In onze boerderijwinkel hebben wij een ruimer aanbod producten. Afhankelijk van het seizoen kunt u in onze boerderijwinkel terecht voor:  

- Appels, peren en pruimen van eigen teelt

- Diverse andere (citrus) vruchten

- Groenten

- Eieren

- Aardappelen en uien


Ook kunt u bij ons terecht voor mandjes met streekproducten en fruit. In de boerderijwinkel worden mandjes met streekproducten aangeboden uit verschillende prijsklassen. Deze mandjes kunt u direct meenemen. U kunt uw mandje zelf samenstellen door uw wensen tijdig telefonisch door te geven. Fruitmandjes en mandjes met streekproducten kunt u tevens buiten de openingstijden van de winkel op afspraak afhalen. Deze dient u 1 dag vooraf te bestellen.